Reklam Yapmıyorum Maksat Eğlence

Sayfalar

24 Temmuz 2011 Pazar

Turkcell Platinumcular Kimler?



Turkcell'in Gsm pazarında açık ara lider olduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer operatörlerin kampanya ve indirimlerine rağmen Turkcell'in marka değerinin günden güne arttığınıda...Geçenlerde çok komik bir araştırmaya şahit oldum.Tabi bu uzun zaman önce yapılan bir araştırma.Turkcell'in Platinum Paketini ve o pakete özel hizmeti bilirsiniz. Size cidden özel davranırlar etkinliklere davet ederler vs. vs. Peki ne karşılığında yapılır bu hizmet nasıl Platinum olunur? Fatura tutarlarınız ortalamanın üstündeyse zaten oldunuz gitti...Bir zaman önce Turkcell Platinum müşterileri için düzenlediği etkinliklere katılımın az olduğunu hatta zaman zaman hiç olmadığını görür ve müşteri kitlesini tanımaya karar verir. Yapılan araştırmada kısa sürede büyük bir oranda garip bir sonuç ortaya çıkar.Platinum üyeleri ağırlıklı olarak Kamyon Şoförleri ve Hayat Kadınları olduğu görülür.Evet yanlış duymadınız bu iki grupta telefonla yoğun olarak konuşan ve güvenlik yada benzeri nedenlerden dolayı telefonlarının her zaman her yerde çekmesi kapsama alanında olması gerekir.
Hal böyle olunca bu telefonla çok yoğun konuşan ve yüksek faturalar ödeyen bu insanlar farkında olmadan Platinum üyesi olmuşlar.
Yani herşey iyi hoş Turkcell kim daha çok parayı verirse bir elitler kulübü oluşturalım mantığı her zaman tutmuyor demek ki her zaman para verip düdük çalınmamalı bencede!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder